Assist: Rick Smeets

3e klasse F

27 oktober 2018 12:30

Rene de Boer

Teuge 2 speelde een goede eerste helft waarin het 3 keer scoorde. In de 18e minuut schoot de weer goed spelende Erik de bal onhoudbaar vanaf 20 meter uit een directe vrije trap in de onderhoek.
Teuge 2 had veel balbezit en het balletje ging ook goed rond in de eerste helft. In de 26e en 35e minuut werd Rick goed vrijgespeeld en diens voorzet werd beide keren door Pascal afgerond.
AGOVV 2 gooide de tweede helft de pot dicht en beperkte zich tot counteren. Uit een van de twee mogelijkheden scoorde de sluwe Wesley Gerritsen de 3-1 maar daar bleef het ook bij wat AGOVV betreft. John, Carlos  en Lucas speelden goed tussen de linies zoals dat mooi heet, waardoor Teuge 2 constant een veldoverwicht had.
Arno, Dean, Wesley en Ron losten Rick, Romano, Lucas en Frank af en de wedstrijd kabbelde naar het het einde omdat Teuge 2 niet het gaatje kon vinden om de wedstrijd definitief op slot te gooien. Dat deed Wesley in de 89e minuut wel, ditmaal op aangeven van Pascal die zich goed vrijspeelde en niet zelfzuchtig was door de bal panklaar voor Wesley neer te leggen.
Concurrent Eerbeekse Boys won vandaag met vier spelers van zondag 2 in de gelederen waaronder goalgetter Jesper Holdijk.  Vorig seizoen deed kampioen Colmschate dat ook in belangrijke wedstrijden, waardoor ze net iets meer individuele kwaliteit op de mat konden brengen als normaal. Teuge 2 krijgt daar (jammer genoeg) mee te maken en omdat de KNVB er niets aan doet zal het er mee moeten dealen. We moeten doorgaan met zelf onze wedstrijden te blijven winnen en niet naar de anderen te kijken.