Teuge 2 wint afgetekend met 0-4 van AGOVV 2

0 - 4

SP Teuge 2

3e klasse F

4 mei 2019 13:00

Teuge 2 was vandaag heer en meester maar maakte het zich de eerste helft onnodig moeilijk . De tweede helft was beduidend beter en Teuge liep daarin uit naar een solide overwinning. AGOVV kreeg over de hele wedstrijd twee 100% kansen,  maar wist ze niet te verzilveren.
In de 19e minuut schoot Rick vanuit de tweede lijn op aangeven van John de 1-0 binnen en in  de 38e minuut scoorde de onvermoeibare Ron wederom op aangeven van John de 2-0.
Na rust ging de bal beter rond en werden de ruimtes beter benut. Dit resulteerde in  twee goals uit patronen die deze week dinsdag en donderdag getraind waren. Eerst scoorde Wesley  in de 58e minuut op aangeven van Rick en in de 79e minuut scoorde Pascal op zijn Pascals de 4-0 wederom op aangeven van Rick. Bram keepte vandaag een foutloze wedstrijd en liet zien van het kleine foutje tegen AZSV geleerd te hebben. De selectie van Teuge mag zich gelukkig prijzen met zo' n goede keeper die altijd voor Teuge 1 en 2 klaar staat.
De ziekenboeg loopt langzaam leeg, met Arno en Romano die vandaag weer speelminuten hebben gemaakt en ook Carlos en Youri zijn op de weg terug.