24 november 2018 14:30

Scheidsrechter

René de Boer

Op zaterdag 24 november speelden we thuis tegen Stroe Vr1. Voordat we de warming up begonnen moesten Sabrina en Melissa nog even bij de trainers komen. Een van hen moest namelijk wissel staan, en om te bepalen wie mochten ze met een dobbelsteen gooien. Sabrina was de gelukkige, zij mocht starten en Melissa zat op de bank. De opstelling van vandaag:

Keeper: Jenn, Verdediging: Puck, Ashley, Joëlle, Saïra, Middenveld: Nienke, Marijke, Marinte, Voorhoede: Ilene, Sabrina, Kimberly. Wissels: Melissa, Daphne en Linda.

De wedstrijd begint rommelig, maar wij zijn wel de ploeg die meer aan de bal is. Na ongeveer 20 minuten spelen komen we dan ook op voorsprong dankzij Marijke, 1-0. Stroe krijgt ook een aantal kansen, maar deze worden gemist of tegen gehouden door de verdediging. In de 30e minuut schiet Marijke de bal vanaf rechts prachtig in de verre hoek over de keeper heen, een wereldgoal! We gaan met een 2-0 voorsprong de rust in.

De coaches van vandaag, Remco en Michel, geven aan dat we zeker moeten winnen vandaag, maar dat het spel strakker moet en dat we rustiger aan de bal moeten zijn.

De tweede helft verloopt eigenlijk hetzelfde als de eerste helft, rommelig. Gelukkig blijven wij wel de ploeg die het spel maakt. Stroe krijgt ook een aantal kansen, en maakt halverwege de tweede helft de 2-1. Gelukkig blijft het bij deze ene goal, en gaan wij met een 2-1 winst van het veld af. Drie verdiende punten voor ons, dat betekend dat we nu zesde staan.  De overwinning hebben we gevierd in het mooie nieuwe gebouw van Peco!