Hierden VR1

4e klasse 2

6 april 2019 14:30

??

Zaterdag 6 april stond de wedstrijden tegen Hierden Vr1 op het programma, thuis om 14.30 uur. Vol goede moed gingen we deze wedstrijd tegemoet, want die woensdag hadden we ons mannetje gestaan tegen Vios, ookal hadden we verloren.

Opstelling: keeper: Jenn, verdediging: Saira, Joelle, Ashley en Puck, middenveld: Lisa, Linda, Sabrina en Daphne, aanval: Ilene en Kimberly, wissels: Janneke en Nienke.

Wat er gebeurde die middag? Net voor rust viel Sabrina geblesseerd uit. Het was al heel snel duidelijk dat het ernstig was. In overleg met de tegenstander is er eerder afgefloten voor rust. We waren een beetje van ons a propos gebracht door de hele situatie.. Daarnaast had het grootste gedeelte last van zware benen, want van géén wedstrijden naar drie in een week is toch wel zwaar. We mochten er niet over klagen, maar het was wel zichtbaar. De doelpunten die vielen, waren lullige doelpunten. We verloren de wedstrijd uiteindelijk met 2-0. Maar als we onze Jenn niet hadden gehad, waren er nog veel meer doelpunten gevallen want ze heeft er behoorlijk veel tegengehouden. Ook het oefenen met de corners wierp haar vruchten af, want we stonden met een aantal dames de bal op de lijn tegen te houden bij die spelsituaties. Verder complimenten naar onze dames: er is hard gestreden en we hebben onszelf leeg gelopen. We waren op. Het was klaar. Passé. Preteklosti. Edlule.
πŸ”₯ Zaterdag spelen we om 10.45 uur bij en tegen VVOP Vr1 in Voorthuizen. We vertrekken die ochtend met 10 dames. We hopen stiekem dat de wedstrijd later gespeeld kan worden, zodat er nog een aantal dames kunnen aansluiten.