Maarten Arts (schot)
41'

D-Pupillen beker poule, D2, Groep 16 1

3 september 2011 11:00

Zaterdagmorgen de laatste wedstrijd uit de bekercompetitie voor onze jongens uit de D2. We hadden helaas al twee wedstrijden verloren, dus de volgende ronde halen ging niet meer lukken. De tegenstander was Agovv D3 die met een combinatie van D2 en D3 naar Teuge was gekomen. Rens is nog een tijdje afwezig, en Giovanni was met de D1 mee. Er was nog een lichtpuntje, Glenn mag en wilde weer meevoetballen, en na overleg met de scheidsrechter, werd er besloten dat Glenn ook daadwerkelijk zou spelen.  Van de E1 kwamen ook nog hulptroepen, de talenten Jordao en Nino kwamen als aanvulling. De opstelling Robert-jan, linksback Justin, centraal Anco en Emma, en rechts Julian. Linkshalf Max, middenmidden Levay, en rechthalf Stan. Linksbuiten Maarten, Glenn in de spits, en rechtsbuiten Sven. Het was erg warm en benauwd, en met inspelen werd niet echt de indruk gewekt dat we er zin in hadden. Er werd wat lauwtjes overgespeeld. Normaal gesproken niet echt een goede wedstrijd voorbereiding. Dat bleek ook wel toen Agovv na de aftrap gelijk het heft in handen nam. enkele keren kwamen ze voor Robert-jan, die echter vakkundig redde. Daarnaast overleefden we ook nog een aantal corners. Na een kwartier leek het erop dat, we nu toch eenmaal in het veld stonden, ook wel mee konden gaan voetballen, en vanaf dat moment werd er ook gewoon goed gevoetbald. De ene na de andere goede kombinaties volgden elkaar op. Er werd goed ingespeeld, en ook superscherp verdedigd. Agovv kreeg bijna geen kansen meer, en wij wel een aantal goede. De 1-0 van Stan was daarom op dat moment gewoon verdiend. Daarna nog een aantal goede kansen, die er helaas niet in gingen. Tot onze pech scoorde Agovv nog ongelukkig tegen. een moment van onachtzaamheid, en hij lag net voor de rust in het netje. Ruststand 1-1. Tijdens de rust was het wel duidelijk dat we deze wedstrijd wel wilden en moesten gaan winnen. Na rust begonnen we onmiddelijk sterk, en de ene na de andere goede kombinatie werd ook afgesloten met een doelgerichte poging. De 2-1 van Maarten was daarom volledig terecht, en met een beetje meer mazzel hadden we met een groter verschil gewonnen. Het bleef uiteindelijk bij deze eindstand 2-1. Goed gevoetbald, en ik krijg het idee dat de leuke groep die we hebben ook voetbaltechnisch naar elkaar aan het toegroeien is. Een goede generale repetitie voor het begin van de competitie volgende week. Super gedaan jongens, we zijn op de goede weg.