32'
Nick Holtman (schot)

A-Junioren beker poule, A1, Groep 12 8

27 augustus 2011 12:45

Vandaag stond de tweede bekerwedstrijd op het programma. Omdat er truckersdag was nabij het complex van Victoria Boys, vertrokken we al vrij vroeg richting Orderbos.
Wat zou het vandaag worden? De wedstrijdbespreking begon al een kwartier te laat omdat enkelen de tijd waren vergeten en bij Victoria Boys had men niet genoeg ruimte om alles te herbergen: 3 teams in 1 kleedkamer, 6 elftallen inlopen/inspelen op een half veld. In de rust zelfs geen plekje binnen om even bij te praten. Aangezien het hart van de verdediging de hele week niet had getraind, stonden hier twee spelers die nog niet helemaal aan de plek gewend waren. Of het  nu kwam door alle perikelen vooraf en een kwartier te laat beginnen van de match? We waren er niet helemaal bij met als resultaat dat we na 4  minuten voetbal al met 2-0 achterstonden. Door ingrijpen van de trainer ging het een stuk beter draaien en konden we voor rust de stand in ons voordeel ombuigen naar 2-3. Na enkele uitgespeelde kansen hebben we verzuimd om de score verder uit te breiden. Al met al een verdiende overwinning.