Teuge 2 ziet het kampioenschap uit zicht verdwijnen.

csv Apeldoorn 3

3e klasse F

23 maart 2019 12:30

Welling, M.

Teuge 2 kwam vandaag sterk uit de startblokken en binnen de minuut had de vandaag ijzersterk spelende Ron met een fraaie kopbal op aangeven van de tevens zeer goed spelende Frank Teuge 2 op 1-0 gezet. Daarna kreeg Teuge 2 nog twee 100% kansen, maar de voorwaartsen hadden het vizier vandaag niet goed staan. In de 15e minuut kreeg Teuge 2 een grote tegenvaller te verwerken door het uitvallen van Youri met een zware enkelblessure. Teuge 2 kreeg daarna nog een aantal 100% kansen, maar verzuimde de wedstrijd vroegtijdig te beslissen. CSV3 kreeg de eerste helft twee goede mogelijkheden, die fantastisch werden gered door Bram, die de geblesseerde Jesper vandaag foutloos verving. Toch kwam CSV 3 net voor rust op gelijke hoogte uit een onhoudbare vrije trap net buiten de 16meter.
In de rust rust wisselde CSV 3 de beide backs, kreeg hierdoor meer grip op Teuge 2 en er  ontspon zich een open wedstrijd met kansen aan beiden zijden. Helaas was het alleen CSV 3 dat scoorde uit een verdekt schot net buiten de 16 meter en bleef Teuge 2 onverdiend met lege handen achter.
Teuge 2 kan zich de resterende 6 wedstrijden richten op het behalen van de nacompetitie en CSV 3 op het kampioenschap. Het is ze gegund, al is het voor ons balen en heel zuur, maar het is niet anders.