Teuge 2 wint overtuigend met 5-0 van Eefde 2

3e klasse F

11 mei 2019 12:15

Scheidsrechter

René de Boer

Teuge 2 speelde vandaag een puike wedstrijd en liet met name de eerste helft zeer goed voetbal zien. Binnen 2 minuten lag de 1-0 er al in door Romano na een assist van Lucas. Beide jonkies lieten vandaag zien prima samen op het middenveld te kunnen voetballen en haalden beide een hoog niveau. Tot de  25e minuut raakt Teuge 2 vier keer paal en lat en mocht Eefde van geluk spreken dat het nog maar 1-0 was.
In de 34e minuut was het dan wel raak met een mooie duikkopbal van Pascal op aangeven van Romano. In de 37e minuut scoorde Rick op aangeven van de beste man op het veld vandaag Erik.
Na rust werd de nog niet uitgeslapen John vervangen door de jarige Nando, die zijn invalbeurt bekroonde met een mooi afstandschot en daarmee de 4-0 aantekende. De laatste goal werd gemaakt door Erik middels een goed geplaatste vrije trap.
Teuge 2 liet vandaag zien dat de vorm weer terugkomt en ondanks de vijf afwezigen, we een hoog niveau kunnen halen. Bram, Jordy en Joey uit Teuge 3 vulden probleemloos de vacante posities in  vandaag, bedankt daarvoor.