Teuge 2 start de 2e competitiehelft met een overwinning.

VIOS V. 2

3e klasse F

9 februari 2019 12:30

Zijl, A. van

Teuge 2 deed vandaag wat het moest doen en dat was winnen van VIOS 2. Goed voetbal was alsgevolg van de harde wind niet altijd mogelijk, maar Teuge 2 ging daar het beste mee om. De eerste helft had Teuge 2 de wind mee en ging daar slecht mee om. Het was rommelig en te gehaast. Carlos en Lucas waren uit voorzorg aan de kant gehouden, Dean was geblesseerd en John had deze week niet getraind. Derhalve stond er een compleet nieuw middenveld dat het verdienstelijk deed gezien de omstandigheden.
Rick die vandaag zijn beste wedstrijd speelde, beloonde zichzelf hiervoor door kort voor rust vanaf 30 meter raak te schieten.
Na rust probeerde VIOS 2 het even met de wind mee, maar al snel trok Teuge 2 met verzorgd voetbal over de grond de wedstrijd naar zich toe. In de 54e minuut scoorde Wesley op aangeven van de vandaag zeer goed spelende Pascal de 2-0 en kwam er meer rust in de ploeg. John kwam voor Laurens, Lucas loste Youri  af en Romano kwam voor Wesley.
Teuge 2 kreeg nog twee goede mogelijkheden om de score hoger uit te laten vallen, maar beide keren stond de keeper van VIOS in de weg. Ook Pascal kreeg nog een goede kans, maar de wind blies de bal net voor zijn voeten weg. Het slotaccoord was voor Romano die op goed aangeven  van Lucas de 3-0 maakte.
Al met al dus een goede en degelijke overwinning in een wedstrijd waarin over 90 minuten VIOS 2 slechts twee mogelijkheden kreeg. De verdediging met Jesper, Erik, Gerwin, Frank en Niek stond weer als een huis en dat mag ook wel eens benoemd worden 👍.