AZSV 5

3e klasse F

13 april 2019 12:30

F. (Frans) Lugtenberg

Ook vandaag lukte het Teuge 2 niet om de 3 punten in huis te houden. Teuge 2 was 90 minuten de betere ploeg, maar kon niet door drukken om een verdiende overwinning over de streep te trekken. Er weer goed opgebouwd, het veldspel op het middenveld was prima, de buitenkant en werden bereikt zoals we trainen en daarna stokte het zoals de laatste weken het geval was. De voortzetting was niet goed en ook de aansluiting vanuit het middenveld bracht te weinig gevaar om AZSV in de problemen te brengen.
Teuge 2 kwam na een goede uittrap van Bram via Wesley op 1-0 en trachtte door te drukken. AZSV zocht veelvuldig via de lange val de zijkanten, maar zowel Frank als Arno gaven geen krimp vandaag. De wedstrijd leek met 1-0 de rust in te gaan, tot AZSV in de 40e minuut uit een corner op gelijke hoogte kwam. De gifbeker was helaas nog niet leeg voor Teuge 2. Een inworp in  de 43e minuut werd door Arno ongelukkig verlengd en de  back van AZSV zette spontaan zijn voet tegen de bal, die na totaal verkeerd geraakt te zijn pardoes bij Teuge in de kruising belande.
Over de tweede helft kunnen we kort zijn, want wat we ook probeerden, de bal ging er niet in. De ambities richting tweede klasse kunnen voor dit seizoen de ijskast met nog 4 wedstrijden te gaan. Tenzij........