SP Teuge 2

Assist: Rick Smeets

3e klasse F

6 april 2019 14:30

Beide ploegen hadden het de laatste weken niet goed gedaan met 3x verlies op rij door Columbia 2 en twee keer voor Teuge 2. De spanning zat er dus op en dat was te merken. Het was hard werken, veel duels en weinig goed voetbal. Teuge kwam het best uit de startblokken en kon na 6 minuten de score openen, toen onze linksbuiten alleen voor de keeper van Columbia opdook. Helaas ging de bal er niet in, net als de laatste weken het geval was. In de 21e minuut schoot invalkeeper Jannick de bal tegen het achterhoofd van een Columbiaspeler, waarna de bal voor de goede linkerspits van Columbia kwam die hem eenvoudig in een leeg doel kon schieten. Even daarvoor miste Columbia voor open doel, dus qua kansen was het weer in evenwicht. Het laatste kwartier van de eerste helft kwam Teuge beter in de wedstrijd en kwam na een mooie aanval over rechts verdiend via Pascal op 1-1.
De tweede helft kon alle kanten uit, maar illustratief voor de laatste weken waren de beide tegengoals die ons de das om deden. Eerst een vrije trap die via een Columbia voet met een boog over de keeper heen ging en in de blessuretijd liepen twee man elkaar in de weg waardoor Columbia de bal voor het intikken had. Teuge 2 had ook de kansen op de winst, maar helaas het was weer net niet. Volgende week komt nummer 3 AZSC op bezoek en wie weet gaan  de ballen er dan wel in!