1 - 4

SP Teuge 2

3e klasse F

15 december 2018 14:30

Wat een vrij weekend zou zijn werd door de KNVB om zeep geholpen. André weekend weg, Rob keukens kijken, Niek en Erik geblesseerd en nog wat mensen die niet op tijd waren en in de wissel begonnen. André werd door Kevin en Erik vervangen en trouwe supporter Victor was mee ter ondersteuning. Teuge was de hele wedstrijd de betere ploeg, er werd uitstekend gevoetbald en der ene na de andere vloeiende combinatie werd op de mat gelegd. AZSV kon alleen maar verdedigen en op de counter gevaarlijk worden. Dit lukte op slag van  rust, nadat Teuge via Lucas op aangeven van Rick op 0-1 was gekomen. Na rust was er nog maar 1 ploeg die voetbalde en dat was Teuge. Door doelpunten van Rick, Lucas en Carlos liepen we uit naar een zeer verdiende 1-4 overwinning.

Wim

Sp Teuge 2 met een goed gevoel de winterstop in.

Vandaag was André de grote afwezige en daarom hadden Kevin en Erik vandaag de leiding. Na een rommelige voorbereiding, John en Youri moesten na half een thuis nog opgehaald worden, konden we beginnen aan de lange rit naar Aalten voor de inhaalwedstrijd tegen AZSV 5.
Vandaag begon Dean op de plek van John en ook Wesley mocht aan de aftrap verschijnen. Het wedstrijdbeeld was vrij snel duidelijk. Teuge had de bal, AZSV liet dit toe en loerde op de counter met snelle voorhoedespelers. Het was juist Teuge die ditmaal via een counter op voorsprong kwam. Rick werd de diepte ingestuurd maar stuitte nog op de keeper, waarna Lucas de rebound benutte. We dachten met deze voorsprong de rust in te gaan, maar in de laatste seconde maakte AZSV uit een corner de gelijkmaker,  hetgeen een kleine domper was gezien het spelbeeld.
In de rust kwamen Youri en John in de ploeg omdat Frank geblesseerd was en Pascal weg moest ivm een etentje. Het spelbeeld veranderde hierdoor niet en met name de goed spelende Dean en Carlos hadden hier een groot aandeel in. Halverwege de tweede helft kwamen we dan ook verdiend weer op voorsprong, na een afgemeten voorzet van Wesley kon Rick de 2-1 binnenkoppen. Teuge bleef de aanval zoeken en na een mooie aanval over de linkerkant via de goed ingevallen Youri werd de 3-1 binnen getikt door Lucas en was de wedstrijd beslist. Carlos beloonde zijn goede wedstrijd door ook nog de 4-1 binnen te stiften nadat de keeper van AZSV een afstandschot niet goed kon keren. Door de overwinning blijft Teuge 2 ook na de winterstop meedoen om de bovenste plaatsen.