3 - 3

SP Teuge 2

3e klasse F

10 november 2018 14:30

Teuge 2 kon vandaag de koppositie pakken, maar ook op vier punten achterstand komen. Dat laatste was niet terecht geweest, maar had zo maar kunnen gebeuren. Teuge 2 startte om diverse redenen zonder drie spelers die normaal gesproken in de as staan. De eerste helft was Teuge 2 de beter voetballende ploeg, maar liet Eerbeekse Boys uitlopen naar 2-0 bij rust. De mogelijkheden die zelf werden gecreëerd werden niet benut en twee onnodige dekkingsfouten werden genadeloos afgestraft.
In de rust was de trainer kort van stof en wisselde de complete voorhoede.
In de 50e minuut legde de ingevallen Wesley de bal op de tevens ingevallen Pascal en de 1-2 was een feit. Teuge drukte door en in de 70e minuut scoorde Pascal de 2-2 op aangeven van Carlos. Teuge rook bloed en zette nogmaals aan. Bij Eerbeekse Boys was het alle hens aan dek en met lange ballen trachtte men onder de druk uit te komen. Dat lukte regelmatig en zo bleven ze levensgevaarlijk en in de wedstrijd. In de 76e minuut kwam Eerbeekse Boys via zo'n lange bal tegen de verhoudingen in op 3-2 en kon Teuge 2 weer aan de bak. Rick scoorde kort daarna de 3-3 met een prima lob waarna de wedstrijd helemaal open lag. Beide ploegen kregen nog een grote kans, maar het bleef bij 3-3, waarna de uitstekend leidende (eigen) scheidsrechter van Eerbeekse Boys floot voor het eindsignaal.