Teuge 2 verliest na strafschoppen van ESC 2

1 - 1

SP Teuge 2

2e klasse/3e klasse R2C-R3E/F

2 juni 2018 12:00

Teuge 2 is uitgeschakeld in de eerste ronde van de nacompetitie. Beide ploegen ontliepen elkaar niet veel en creëerden weinig echte kansen. Teuge 2 was de eerste helft iets beter en kwam net voor rust via Pascal op 1-0. Na rust waren de rollen omgedraaid en was ESC 2 iets sterker. Teuge 2 verdedigde zoals altijd goed en gaf geen kansen weg. In de rust werd nog gewaarschuwd voor de vrije trappen en corners die ESC 2 constant bij de 2e paal neerlegde om zo gevaarlijk te worden. Uit zo'n situatie kwam dan ook de gelijkmaker van ESC 2 en werd het verlengen. In de verlenging werd niet meer gescoord en na 7 penaltys zat het nacompetitie-avontuur er helaas te vroeg op voor Teuge 2.