12 mei 2018 15:00

Scheidsrechter

Eigen scheidsrechter

Ondanks de aanwezigheid van Rob Hagen, wist Teuge 5 geen enkel punt over te houden aan de ontmoeting met Colmschate. De gastheren waren simpelweg beter dan wij. Dankzij een inmiddels imposante lijst aan geblesseerden, bleven er niet al te veel spelers over voor deze ontmoeting.

Tijdens de wedstrijd viel Herman ook nog eens geblesseerd uit waardoor de spoeling wel erg dun werd. De thuisspelende ploeg bewoog goed en leek weinig last te hebben van de warme lentezon. De wedstrijd van afgelopen dinsdag zat bij sommigen nog in de benen en leek wat parten te spelen. In de eerste helft was voornamelijk Colmschate aan de bal. In het begin wisten ze niet al te veel kansen bij elkaar te voetballen, maar toen het doel eenmaal gevonden was waren ze bijna niet meer te houden.

Bij een 3-0 achterstand werd Dinis 'Figo' Rodrigues weggestuurd. Vanuit een moeilijke hoek schoot hij de bal onbedaarlijk hard binnen. Maar voordat Teuge kon gaan denken aan een aansluitingstreffer, werd er een domme penalty weggegeven. Dit cadeautje werd met beide handen aangepakt door de mannen in het geel. De spirit bij Teuge was er nu echt volledig uit.

De tweede helft werd gespeeld omdat die nu eenmaal ook bij een wedstrijd hoort. Maar van een gevecht kon al niet meer gesproken worden-. Colmschate was vandaag te goed en hield volledig terecht de punten thuis. Eindstand: 8-1. Volgende week gat het vast weer beter, Go Ahead Deventer komt dan langs. Meestal winnen we daar van. Meestal....