0 - 0

SP Teuge VR1

Vrouwen, VR1, 5e klasse 4

7 april 2018 14:30

Zaterdag 7 april stond de uitwedstrijd naar Apeldoornse Boys Vr1 op het programma. Een wedstrijd waarvan we wisten dat de tegenstander fysiek een stuk sterker is en na de afgelopen wedstrijden moesten we flink aan de bak. Dit werd ons nog eens op het hart gedrukt door Toon vlak voor de wedstrijd..

De opstelling: keeper: Jenn, verdediging: Saira, Joëlle, Ashley en Puck, middenveld: Marinte, Marijke en Nienke, aanval: Linda, Kimberly en Karin, wissels: Sabrina, Melissa, Oona, Janneke en Floor.

De wedstrijd begon op deze zonnige zaterdagmiddag. Al snel waren wij de bovenliggende partij en was eindelijk het goede voetbal weer terug te zien. We maakten de combinaties en bouwden aanvallen op. Dit zorgde ervoor dat wij een aantal keren bij de rand van het zestienmetergebied onszelf op voorsprong konden brengen. Dit gebeurde niet.. Het schot kwam óf in de handen van de keepster terecht óf ging langs de goal heen. Het voordeel van het maken van de combinaties was dat wij zoveel mogelijk duels konden ontwijken. De vrouwen van Apeldoornse Boys waren gemiddeld een stuk groter dan dat wij zijn. En wie niet groot is, moet snel en slim zijn! Maar als je wilt winnen, moet je scoren. En dit deden we dus niet. Mede dankzij de vlaggetjesdag van de grensrechter, want elke aanval die wij opzette werd afgevlagd voor buitenspel. We gingen de rust in met een 0-0 tussenstand.
In de rust werden de nodige wissels uitgevoerd waardoor we de tweede helft met een andere team startte. Dit was ook meteen te merken in het spel. Het fanatisme was afgezwakt. We hadden veel balverlies en waren niet meer aan het strijden voor de bal. We waren vooral aan het voetballen tegen onszelf. Halverwege de tweede helft werd Floor ingebracht. Zij wist voor onrust te zorgen in de verdediging van Apeldoornse Boys. Ook Kimberly werd later weer in de ploeg gebracht. Zij zorgden er samen voor dat er rond het zestienmetergebied van Apeldoornse Boys veel gebeurde. Het laatste kwartier werd het Teugs-kwartiertje. We hadden veel druk naar voren en we wouden met de drie punten richting huis! Maar tot echt scoren kwam het helaas niet.. We dropen het veld af met de bekende brilstand, 0-0.

Gelukkig kunnen we melden dat Daphne de marathon van 42,2 km heeft uitgelopen! Echt een geweldige prestatie!! Gefeliciteerd Daph, nu lekker genieten van de zon in Rome!

Zaterdag 14 april spelen wij thuis om 14.30 uur tegen VIOD Vr1 (met een V, niet met een F).