Colmschate '33 2

Mannen, 2, 3e klasse E

21 april 2018 12:30

René de Boer

De spelers van Teuge 2 waren vooraf gewaarschuwd voor de standaardsituaties van Colmschte 2 en met name voor nummer 9 Roy Smeitinck. Het heeft helaas niet geholpen gezien de 0-3 ruststand, ondanks een uitstekende tweede helft waarin Teuge 2 zijn ware gezicht liet zien en via 2x Pascal op karakter terug kwam tot 2-3.
Tot de 23e minuut was de wedstrijd redelijk in evenwicht en hadden beide ploegen ieder een kans op de openingstreffer.
Tot de 24e minuut waarin Colmschate 2 een vrije trap op rand 16 meter kreeg, die feilloos door nr 9 in de kruising werd geschoten. In de 29e minuut belandde wederom een vrije trap van nr 9 in de kruising en in de 32e minuut legde dezelfde speler de bal vanuit een corner panklaar op de slof van de goede centrale verdediger hetgeen de 0-3 ruststand betekende.
Teuge 2 wisselde Niek voor Frank en zette het middenveld om. Colmschate moest achteruit en zich beperken tot counteren. Teuge 2 kwam zoals gezegd in de 67e en 80e minuut terug tot 2-3, beide keren via de niet 100% fitte Pascal, maar verder kwam het helaas niet.
Volgende week de dag na Koningsdag wacht koploper Columbia 2 en weten we wat ons te doen staat.