2 - 5

SP Teuge 2

Mannen, 2, 3e klasse E

14 april 2018 14:30

Teuge 2 pakte vandaag drie belangrijke punten, tegen Eerbeekse Boys 2 dat de laatste drie wedstrijden gewonnen had en daarin 17 keer had gescoord. Zonder de kersverse vader Stefan en de naar Barcelona vertrokken Lucas. Maar met de kersverse aanwinst Ron op de bank, afkomstig uit de kweekvijver van Teuge 4, ging Teuge 2 voortvarend van start zoals dat volgens mij heet in trainerstaal. Dennis die evenals Thomas vorige week 90 minuten in Teuge 3 speelde, opende in de 4e minuut de score op goed aangeven van de niet geheel fitte Wesley. Drie minuten later lag de bal er aan onze kant al weer in en weer twee minuten later scoorde Dennis zijn tweede, wederom op aangeven van Wesley. Daarna was iedereen wakker aan beide kanten en bleef de wedstrijd in evenwicht zonder dat beide teams goed speelden.
Omdat de coach de tweede helft iets anders wilde spelen, bleef Dennis achter in de kleedkamer voor Ron. In de 48e minuut leverde diezelfde Ron de assist op Wesley, die de 3-1 voor zijn rekening nam. Een lekkere binnenkomer natuurlijk voor iemand die al een tijdje meetrainde en prima in de groep past. Kort daarna werd Wesley gewisseld voor de van een blessure teruggekeerde Carlos. Frank schoof een linie door en Teuge 2 kreeg hierdoor meer grip op het middenveld. Frank werd na 70 minuten afgewisseld door de multi-inzetbare  Arno, waardoor er nog meer diepte in het spel van Teuge 2 kwam. In de 73e kreeg Teuge 2 een vrije trap, waaruit Pascal op aangeven van Carlos de 4-1 scoorde. Nog gaf Eerbeekse Boys 2 het niet op en halfslachtig uitverdedigen door de Teugense verdediging werd onmiddijk afgestraft. Eerbeekse Boys zette nog een keer aan om ook de 4-3 te maken, maar Bram hield zijn goal verder keurig schoon. De voor de tweede keer van een zware blessure teruggekomen Rik loste in de 80e minuut Nando af en zorgde in de laatst  10 minuten nog voor veel dreiging links voorin. In de 87e minuut werd Pascal beloond voor zijn goede spel en harde werk de laatste weken en scoorde wederom op aangeven van Ron de 5-2, hetgeen ook de eindstand was.