Keeper ZAC 3 voorkomt overwinning met dubbele cijfers van Teuge 2

ZAC 3

Mannen, 2, 3e klasse E

7 april 2018 12:30

Lugtenberg, F.

Teuge 2 won vandaag met 6-0 van ZAC 3, dat na de winterstop met een jong team prima resultaten had geboekt tegen sterke tegenstanders. Teuge 2 was vandaag echter heer en meester en boekte de grootste zege van het seizoen.
Met name de eerste helft werd er zeer goed gevoetbald, met een 5-0 ruststand tot gevolg.
Niek opende in de 8e minuut de score op aangeven van de vandaag zeer goed spelende Pascal. In de 13e minuut scoorde John de 2-0 uit een vrije trap van Stefan. In de daarop volgende 18 minuten scoorde de weer messcherpe Joey de Croon 3 keer. Eerst op aangeven van Lucas, die vandaag voorlopig zijn laatste wedstrijd voor Teuge 2 speelde en dit fantastisch deed. Pascal tekende voor de tweede assist en Wesley voor de derde.
In de rust bleven Niek, Erik en Wesley met kleine pijntjes achter in de kleedkamer, voor Frank, Arno en Gerwin.
Frank die na een jaar blessureleed vandaag liet zien het voetballen niet te zijn verleerd, nadat hij vorige week al een half uur tegen Klein Dochteren had gespeeld.
Teuge 2 ging na rust vrolijk door met kansen creëren, alleen de keeper van ZAC pakte zeker 5 a 6 ballen die normaal een goal zijn. Pogingen van onder andere Joey, Nando, Pascal, Arno en Frank werden allemaal gestopt door de keeper van ZAC. In de 71e minuut tekende Joey wederom op aangeven van Pascal voor de 6-0, hetgeen dus de eindstand werd. Deed ZAC dan helemaal niets? Jawel, drie keer sloop men goed tussen de linies door en even zoveel keren redde Bram uitstekend.
Door het puntverlies van Columbia heeft Teuge 2 op doelsaldo de koppositie weer terug en gaat volgende week op bezoek bij het zeer goed draaiende Eerbeekse Boys 2.