1 - 3

SP Teuge 2

Mannen, 2, 3e klasse E

10 maart 2018 14:30

Teuge 2 moest vandaag aftrappen zonder Jesper, Lucas, Jordy, Joey B en aanvoerder Gerwin die met twee gebroken ribben toch op de bank plaats nam. Daarover heen kwam na 10 minuten het uitvallen van Rick en na 20 minuten moest ook Joey de Croon geblesseerd het veld verlaten. Arno kwam voor Rick en Dennis nam zeer succesvol de plaats in van Joey.
Teuge had in de eerste 20 minuten al met 2-0 voor moeten staan, maar verzuimde net als tegen Zwolse Boys de wedstrijd vroeg in het slot te gooien. Als jullie het niet doen, dan scoren wij wel dacht UD en zo gingen we met 0-1 de rust in, in plaats  van met 4-1 voor te staan.
Na rust werd UD bij de strot gepakt en niet meer losgelaten. De conditie ging een rol spelen, evenals de breedte van de selectie. Wesley scoorde in de 55e minuut de gelijkmaker en Teuge probeerde onmiddelijk door te drukken. Toen dit niet lukte dankzij goed verdedigen van UD en pech met twee schoten van Pascal en Nando op de binnenkant van de paal, kwam Gerwin alsnog in het veld voor Thomas en schoof Erik door naar het middenveld om nog meer druk naar voren te geven. Dit resulteerde in twee prima goals van Dennis in de 75e en 86e minuut, beide op aangeven van Wesley.
Deze wedstrijd toonde aan dat een team uit 16 spelers bestaat en niet alleen uit de eerste elf. Bram, Rick, Thomas, Dennis, Toine en de van een blessure teruggekomen Stefan zorgden er mede voor dat de drie punten werden binnen gehaald. In trainerstaal heet dit een teamprestatie, waarin uiteraard iedereen binnen de groep met name Dennis zijn twee goals gunde. Het is altijd balen als je vaak op de bank moet beginnen, maar als je dan zo invalt, ben je gewoon heel belangrijk voor het team.