25 november 2017 12:30

Scheidsrechter

Hoek, G.J. ter

Teuge 2 moest vandaag als nr 2 aantreden tegen nummer 4 CSV Apeldoorn 2. CSV 2 heeft veel spelers met een Teuge 1 verleden in de gelederen en ook wat spelers die bij CSV Apeldoorn op een hoger niveau actief zijn geweest. Dat was te zien, want Teuge 2 had vandaag zijn handen vol aan een zeer gemotiveerd CSV.
Het werd een wedstrijd met veel tegenstrijdigheden en volgens de het publiek leuk om naar te kijken. Teuge had de eerste helft een licht overwicht zonder veel kansen te creëren. CSV stond goed georganiseerd en gaf weinig ruimte weg. Toch kwam Teuge op voorsprong via wie anders dan Pascal, na een goed genomen vrije trap van Carlos. Op slag van rust kon Wesley vrij dooopen naar de goal van CSV, maar de scheidsrechter was onverbitterlijk en vloot af voor de rust. Even daarvoor had CSV een zelfde soort mogelijkheid en toen gaf de scheidsrechter geen voordeel. Zo gaat dat nou eenmaal op dit niveau, je krijgt soms wat en je laat soms wat. Het paste wel in de hele wedstrijd en bij de leidsman die niemand voortrok bij zijn soms onnavolgbare beslissingen.
De tweede helft was CSV de dominatere ploeg, maar kreeg Teuge via Pascal en Dennis de beste kansen op de winst. In de 48e minuut viel vanuit Teuge oogpunt te vroeg de gelijkmaker en CSV probeerde door te drukken. Dat lukte gelukkig niet, want achterin werd zoals elke week weinig weggegeven. Aan de andere kant was Wesley zijn directe tegenstander regelmatig de baas, maar had niet altijd geluk met de laatste bal. CSV schakelde regelmatig levensgevaarlijk om en Yannick redde 5 minuten voor tijd geweldig op een inzet van een CSV speler.
Na 90 minuten stond de 1-1 nog steeds op het scorebord en net als in de 1e helft kwam er geen seconde bij. Voetbaltechnisch gezien over 90 minuten een terechte uitslag, maar gezien de kansen in de tweede helft en de andere uitslagen in de competitie duur puntverlies.