SEH 2

Mannen, 2, 3e klasse E

11 november 2017 12:30

Rene de Boer

SEH 2 was vandaag de tegenstander van Teuge 2, dat door de overwinning van vandaag goede zaken deed in de stand van de competitie. SEH is een moeilijke tegenstander en beschikt met name voorin over een aantal prima voetballers. In voorbereiding hadden beide ploegen al 2-2 tegen elkaar gespeeld en ook vandaag waren ze in het eerste kwartier en de tweede helft aan elkaar gewaagd.
Vanaf de 16e minuut gaf Teuge 2 echter vol gas en er volgden in 17 minuten drie prachtige goals, oplopend in schoonheid volgens de neutrale kijkers indien die aanwezig waren.
In de 16e minuut kopte Pascal op aangeven van Carlos de 1-0 achter de doelman van SEH en Teuge 2 drukte onmiddelijk door. Vanuit de opbouw speelde John met links Pascal aan, die de bal vanuit de kaats klaarlegde voor de doorlopende Joey de Croon, die de bal met rechts meenam en met links feilloos inschoot. De trainer kreeg er een .....
van (de spelers weten wel wat ik bedoel), maar het werd nog mooier voor het pubkiek dat de regen trotseerde. De weer zeer sterk spelende Erik speelde Pascal keihard door de as aan en vanuit 1 beweging werd de bal gecontroleerd met links en met rechts in de kruising achter de verbouwereerde keeper geschoten. SEH was rijp voor de slacht, maar Teuge vergat door te drukken. Jammer, maar inherent aan een jeugdige ploeg.
Gerwin bleef licht geblesseerd achter in de kleedkamer en werd probleemloos vervangen door Jordy. De tweede helft was rommelig, SEH herpakte zich en scoorde in de 73e minuut de 1-3. Teuge antwoordde onmiddelijk en de zeer nuttig spelende Carlos maakte op aangeven van Pascal gecontrolleerd de 4-1. In de 86e minuut scoorde SEH nog de 4-2 vanuit een doorgeschoten corner, maar verder liet Teuge 2 het niet komen.