Pascal Schipper (penalty)

Mannen, 2, 3e klasse E

4 november 2017 12:30

Marcel Heimgartner

Teuge ging vandaag als koploper de wedstrijd in en van koplopers wil iedere ploeg graag winnnen. De eerste helft was redelijk in evenwicht met kansen over en weer. UD speelde veelvulvuldig de lange bal op de grote balvaste spits en Teuge probeerde middels verzorgd voetbal tot scoren te komen. Beide speelwijzen leidden echter niet tot scoren, waardoor we met 0-0 de rust in gingen. Na de rust schakelde Teuge 2 een tandje bij en UD kwam niet meer aan het voetballen. In de 50e minuut werd Wesley aangetikt in de 16 meter en Pascal benutte de strafschop feilloos. Teuge 2 drukte onmiddelijk door en Pascal scoorde met een prachtige kopbal zijn tweede goal op aangeven van een heerlijke voorzet van Wesley.
In het restant van de wedstrijd kreeg Teuge 2 meerdere kansen om de score uit te breiden, maar iedereen faalde oog in oog met de lange keeper van UD. 10 minuten voor tijd maakte Rick na een jaar blessureleed zijn debuut in Teuge 2 en nam na afloop de dik verdiende drie punten mee naar de kleedkamer. Ook vandaag werd Teuge 2 niet minder na de vele wissels en gaf uiteindeljk de teamspirit icm de individuele klasse van sommige spelers de doorslag.