Lelijke wedstrijden moet je ook winnnen.

1 - 4

SP Teuge 2

Mannen, 2, 3e klasse E

28 oktober 2017 14:30

Teuge 2 moest zaterdag na het verlies tegen Columbia 2, tegen een hard werkend VIOS 2 zorgen dat het bovenin bleef meedraaien. Het slaagde daarin zonder groots te spelen, maar wel door er net zoveel arbeid als VIOS er tegenover te stellen. Op zo'n moment geeft individuele klasse de doorslag en die was bij Teuge 2 vandaag net íets meer aanwezig dan bij VIOS 2. Teuge 2 kwam in de 13e minuut tegen de verhoudingen in op 0-1 achter, maar kwam door Dennis snel weer terug op 1-1, die de niet geheel fitte Wesley prima verving. Net voor rust pakte de keeper van VIOS rood na een domme actie en zo gingen we rusten met 1-1. Na rust greep Teuge 2 de tegenstander onmiddellijk bij de strot en de steeds fitter wordende John scoorde in de 48e minuut de 2-1 uit een prachtige steekpass  van Dennis die ondertussen Arno had vervangen als rechtsback. In de 68e minuut gooide Pascal op aangeven van John de wedstrijd op slot, waarna de ingevallen Wesley in 77e minuut nog zijn goaltje meepikte en de 4-1maakte. VIOS bleef de hele 2e helft dreigend via de twee goede spitsen en hun slimme sterk spelende aanvoerder. De verdediging van Teuge 2 onder leiding van de goed spelende Erik, die voor het eerst in ruim anderhalf jaar 90 minuten speelde, gaf echter niets meer weg en nam zwaar bevochten drie punten mee naar Teuge.