2 - 1

SP Teuge 2

Mannen, 2, 3e klasse E

14 oktober 2017 14:30

Een flink gehavend Teuge 2 heeft zaterdag verdient verloren van een fysiek sterker Coumbia. Met een goed spelende Erik voor het eerst noodgedwongen als laatste man in de basis, Dean & Joran uit de A1 en een niet fitte Arno op de bank werd Teuge 2 maar zelden gevaarlijk. Dit kwam mede doordat het fysiek zeer sterke verdedigingscentrum (1.90 mtr +) van Columbia alles opruimde wat maar enigzins gevaar kon opleveren. Doordat Jesper de 1e helft zeker vier goede kansen van Colubia onschadelijk maakte, gingen we met 0-0 de rust in. Al kwam Columbia in de 44e minuut nog gelukkig weg doordat een schot van Lucas op de kruising belandde.
In de tweede helft moest er noodgedwongen worden doorgewisseld en kwamen een goed spelende Joran en Dean voor Erik en Joey. In het laatste kwartier loste Arno de ook al niet 100% okselfrisse gestartte  John af en zette Teuge 2 nog een keer aan voor een slotoffensief. Columbia had toen al 2x gescoord, waarvan de tweede goal via een zogenaamd zondagsschot tot stand kwam. In het laatste deel van de wedstrijd zaten er een aantal spelers van Columbia helemaal doorheen en werden de ruimtes groter. In de 83e minuut scoorde Pascal op aangeven van Lucas de gewenste aansluitingstreffer en zette Teuge 2 nogmaals aan. Columbia wankelde, ging met 9 man rond de eigen 16 staan en was blij dat de goed leidende eigen scheidsrechter Anton Juric slechts 1 minuut extra tijd bij trok. Over twee weken wacht Vios en gaan we er vanuit de selectie weer wat ruimer in zijn fitte spelers zit.