Teuge 2 pakt ook in de derde wedstrijd de volle winst.

Berend Pas (schot)

Mannen, 2, 3e klasse E

7 oktober 2017 12:30

Kuiper, G.J.

Teuge 2 was gewaarschuwd voor het eerste kwartier van Klein Dochteren en die waarschuwing was terecht. Doordat we teveel ruimte weg gaven kwam de tegenstander aan het voetballen en zij lieten in die fase bij vlagen goed combinatiespel zien. De verdediging stond echter goed en de gelegenheids laatste man Carlos speelde een puike partij door goed de rugdekking te verzorgen. Na een kwartier uitrazen van Klein Dochteren trok Teuge 2 de wedstrijd naar zich toe en ging het verdiend door een mooie kopbal van Pascal met 1-0 de rust in. Na rust met de wind in de rug werd het snel 2-0 door Pascal via een ouderwetse punter en 3-0 door Berend die attent was bij de 2e paal op een voorzet van de weer goed spelende Wesley. De wedstrijd was gespeeld en de 4 wisselspelers die er na rust in kwamen zorgden er voor dat zege nooit meer in gevaar kwam. Alle wisselspelers vielen goed in en dat bepaald de kracht van een goede selectie.  Twee keer de nul in 3 wedstrijden kan alleen met een goede keeper en die hebben we. Jesper keepte geconcentreerd en was attent op de weinige mogelijkheden die de tegenstander kreeg. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Columbia en gaan we er gewoon weer voor.