2 - 3

SP Teuge 2

Mannen, 2, 3e klasse E

30 september 2017 12:00

Na de redelijk makkelijke 3-0 overwinning vorige week, ging het tegen ZAC een stuk moeilijker.  ZAC had spelers terug gekregen uit de selectie en dat was te merken. Teuge 2 kwam goed uit de startblokken met de 0-1 door Pascal op aangeven van Niek, maar viel daarna ver terug of werd teruggedrongen door een oppurtunistisch spelend ZAC. De waarheid zal wel ergens in het midden liggen, maar we kwamen er niet aan te pas in die fase. Na 22 minuten stonden we dan ook terecht met 2-1 achter. Gelukkig leverde een goede combinatie tussen Niek en Joey de C. snel daarna de 2-2 op, zodat de schade tot de rust beperkt bleef. Na de rust kregen we als gevolg van wat omzettingen meer grip op de wedstrijd en Wesley besliste in de 7we minuut de wedstrijd door de 2-3 te maken na een slimme snel genomen inworp  van Carlos en doorlopen van Pascal. Volgende week zal het beter moeten als we weer drie punten willen pakken.