2 - 5

SP Teuge JO11-2JM

Onder 11 zaterdag, JO11-2, 2e klasse 13

12 april 2017 18:30

Op deze woensdagavond moest Teuge uit spelen tegen WSV, maar dan wel op de Dulmer. Blijkbaar had WSV geen veld beschikbaar voor deze wedstrijd. Nadat WSV binnen 1 minuut op voorsprong kwam, was Teuge wakker geschrokken. Door goed voetbal wisten ze halverwege de eerste helft de gelijkmaker te maken. Vervolgens werd er in de laatste vijf minuten voor rust nog 3x gescoord en ging Teuge rusten met een comfortabele 4-1 voorsprong. Na de rust werd het zelfs 5-1, waarna WSV de eindstand bepaalde op 5-2 (of 2-5, op papier). Teuge E2 staat (iig tot zaterdag) op de 1e plek !