Teuge 4 buigt achterstand om in ruime overwinning

2 - 5

SP Teuge 4

Mannen zaterdag, 4, 6e klasse 16

17 september 2016 14:30

Op Sportpark Orderbos moest Teuge even bijkomen van een slechte start. Zo viel Remco Moree al na 7 minuten uit en moest een kwartiertje later Rob van Lohuijzen ook geblesseerd de kant opzoeken. Tot overmaat van ramp maakte Orderbos de enige echte kans ook meteen af. Een mooie lob trof doel: 1-0. De druiven werden nog zuurder toen de scheidsrechter volledig onterecht een strafschop toekende en deze werd omgezet in een doelpunt: 2-0 na 25 minuten.

Daarna herpakte Teuge 4 zich uitstekend. Tijdens de uitsluiting (voor 10 minuten) van Tom Dhont wist Sjors met een splijtende pass Gerrit Kraay te vinden. Deze faalde niet oog in oog met de doelman en prikte de bal langs de uitstormende keeper. Na de 2-1 werd Teuge al steeds sterker maar het matige veldspel zorgde ervoor dat er weinig kansen te noteren vielen.

Na de rust was Teuge heer en meester op het hooggelegen veld van Orderbos. Ook wij kregen een strafschop na een bal tegen de hand. Deze werd ternauwernood binnegeschoten door Tom. Daarna begon het kansen te regenen in Apeldoorn. Het regende namelijk kansen. Schoten voorlangs, schoten hoog over, een afgekeurde goal, de derde treffer kon bijna niet uitblijven. Deze werd briljant gemaakt door Portugese flankspeler Dinis (voetbalnaam: Figo). Diagonaal werd de bal in de lange bovenhoek geramd. Daarna kon Teuge de wedstrijd uitvoetballen.

Gerrit Kraay prikte de bal bij de tweede paal binnen na een mooie aanval over rechts. Daarmee was de wedstrijd definitief beslist. Niet veel later was de wedstrijd afgelopen en konden de drie puntjes in de tas mee naar de Dulmer, Volgende week komt WWNA naar de Dulmer. Kijken of de ongeslagen status dan vastgehouden kan worden!