Unicum F2

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 2

12 december 2015 9:00

Justin Klein Kalvenhaar

Vandaag moest het gebeuren. In een rechtstreeks duel met Unicum F2 werd bepaald wie er in deze competitiehelft op de derde plaats zou eindigen.

Teuge speelde, net als bij FC Horst, in het 3-1-2 systeem. In het doel startte Niels. Achterin begonnen Ruben, Mees en Sven. Ynze bevolkte het middenveld en de twee aanvallers waren Tieme en Daan. In de wissel begonnen Ryan en Tim. Sven was aanvoerder.

De eerste helft ging gelijk op. Ook het scoreverloop volgde dit. Twee keer op voorsprong en twee keer werd deze teniet gedaan door Unicum. Dit resulteerde in een ruststand van 2-2. De tweede helft wisselden Ryan en Sven van positie. Ryan naar de voorhoede en Sven naar de achterhoede.

In het begin van de tweede helft was Teuge in de aanval en scoorde het direct al de 3-2! Dit terwijl de keeper net een bal tegen zijn neus aan kreeg voordat er gescoord was. Veel mensen hadden dit niet gezien en ook niet de scheidsrechter. Dit veranderde de sfeer van de wedstrijd enorm. Unicum bleef hierin hangen en bleef maar zeuren en treiteren. Dit deed hun eigen ploeg geen goed. Unicum F2 kwam bijna niet meer over de helft. Keeper Niels heeft niets meer te doen gehad en Teuge liep simpel uit naar 5-2.

Na de wedstrijd wilde Unicum geen penalties meer nemen en waren nog steeds boos over het onrecht wat hun was aangedaan. Dit terwijl de eerste helft uiterst sportief verliep en het een gelijkwaardige wedstrijd was. Jammer!

Dit betekende echter wel dat Teuge F1 een verdiende 3e plaats heeft veroverd en zich mag gaan opmaken voor de hoofdklasse! Wauw! Een nooit verwacht resultaat.

Complimenten voor alle spelers, ouders en iedereen binnen Teuge die meegeholpen heeft aan dit succes.