Bekerwedstrijd Gorssel E1 - Sp Teuge E2 4 - 11

4 - 11

SP Teuge JO11-2JM

E-pupillen, E2, Groep 2 44

5 september 2015 10:00

Op zaterdag 5 september stond onze tweede bekerwedstrijd, uit bij Gorssel E1 op het programma. Onze eerste bekerwedstrijd uit bij Kon.Ud E2 werd met 2-8 gewonnen, dus zouden we ons bij winst plaatsen voor de volgende ronde.

Voor het vertrek naar Gorssel werden de boys verrast door onze nieuwe sponsor ROKAFAST. Waar wij vorige week nog in de uit tenue's van Sp Teuge moesten spelen, werden nu de nieuwe wedstrijd tenue's, trainingspakken en rugzakken uitgereikt. Met veel enthousiasme werden de spullen in ontvangst genomen en zou als bedankje, de sponsor op een mooie pot voetbal worden getrakteerd.

Opstellining 1e helft                          Wissels Jens en Bram (2 wissels om de 6.30 min)

Doel                                                           Daan

Verdediging                             Finn                           Wout

Middenveld             Leroy                         Thijs                       Yannick

Aanval                                                       Tijmen

Om klokslag 10 uur stonden we aan de aftrap. Waar Gorssel voorafgaand aan de wedstrijd nog onder de indruk was van onze uitslag uit bij Kon.Ud, was daar na de aftrap niets meer van te merken. Met verzorgd voetbal probeerden ze bij ons doel te komen en kwamen we, ondanks door goed verdedigen en een aantal goede reddingen van de doelman toch op een 1-0 achterstand. Echt onder de indruk was het team niet en werden er vanaf dat moment mooie aanvallen op de mat gelegd. Dit resulteerde al snel in een 1-3 voorsprong, waarvan de 1-2 er één was van ongekende schoonheid. Met tikkie takkie voetbal (leek soms net jong Barcelona) ;-) werd de tegenstander dus flink teruggedrongen. Toch bleef Gorssel met de spaarzame momenten die ze hadden gevaarlijk en stond het alweer 2-3. Wederom werden de ruggen gerecht en gingen we de rust in met een 2-6 voorsprong.

Opstelling 2e helft                         Wissels Jens en Bram (wissels om de 6.30 min)

Doel                                                              Tijmen

Verdediging                             Finn                              Wout

Middenveld               Leroy                          Thijs                          Daan

Aanval
Yannick

Ook de 2e helft bleef het gehele team geconcentreerd voetballen en werden er vanuit achteruit mooie aanvallen op de mat gelegd. Aanvallen waar wij en de toeschouwers enorm van konden genieten. Ook Gorssel bleef leuk voetbal spelen en ondanks dat de stand na rust al snel was opgelopen naar 2-9, deden ze toch nog wat terug. Met een fantastisch afstandschot in het kruisje bracht een speler van Gorssel de stand op 3-9. Hierop hadden we gelijk weer een antwoord en liepen we weer uit naar 3-11. Het slot akkoord was toch voor Gorssel, die met een droge schuiver de eindstand voor hun wat dragelijker maakten en de eindstand op 4-11 wist te zetten.

Deze 2 wedstrijden hebben ze als team laten zien, dat ze voor elkaar willen strijden en dat het niet uit maakt wie de doelpunten maakt, want voetbal is een teamsport!

Volgende week staat om 10uur onze 1e competitiewedstrijd thuis in de 2e klasse tegen een oude bekende Groen Wit E3 (voorheen F1) op het programma.