F-pupillen zaterdag, F2, 3e klasse 22

22 november 2014 10:00

Sven de Vree

Op een zonnig ogende zaterdagmorgen spelen de mannen van de F2 vandaag voor de 2e keer op rij een thuiswedstrijd. Ze hebben er zin in en na de voorbespreking van Jan Jacob, beginnen ze aan de warming up. Nog even inschieten en aftrappen maar!

De jongens zijn nog niet geheel scherp in het begin en krijgen al snel de 0-1 om de oren. Ze gaan naarstig op zoek naar de gelijkmaker, maar Groen Wit houdt goed stand. Het blijft bij die ene treffer in de eerste helft.

Jan Jacob roept zijn jongens bijeen en geeft eenpeptalk. Dit schudt ze wakker en er wordt in de tweedehelft volop de aanval gezocht. Na enkele net-niet goals, weet Pepijn dan toch de verdiende 1-1 te maken. Gelukkig! Helaas is de vreugde van korte duur, want binnen een minuut schiet Groen Wit de 2-1 erin. Een uitbraak van Teuge oogt veelbelovend, maar de knal van Tiemen gaat net naast. Groen Wit zet ook een tandje bij en dat resulteert in de 3-1.

Hierna volgt een periode van aanvallen over en weer. Dit levert uiteindelijk nog een goal op voor Groen Wit. De stand is nu 4-1. Teuge blijft ondanks alles de aanval zoeken en dit leidt tot een goal van Tije; hij schuift de bal droog door de benen van de keeper. 4-2, wat is er nog mogelijk? Ruben stormt op bij de volgende aanval, lanceert een pegel en ziet zijn inzet niet beloond vanwege een knappe redding van de keeper van Groen Wit.

In de laatste vijf minuten zet Teuge nog een keer aan voor een slotoffensief. Dit resulteert in een counter van Groen Wit, welke tot de 5-2 leidt. Na de aftrap, bezorgt Ruben de bal met een splijtende pass bij Tije. Deze weet hier wel raad mee en maakt 5-3. Fuuuut, afgelopen, eindstand Is 5-3.

Goed gespeeld jongens en leuk om naar te kijken!