79'
Tobias Schipper (intikker)

B-junioren zaterdag, B2, 4e klasse 25

15 november 2014 15:00

In een leuke wedstrijd verloor de B2 helaas van het ongeslagen KCVO. KCVO wel veruit de best voetballende ploeg van alle tegenstanders die de B2 heeft gehad.

In de eerste helft werd voor de eerste maal het 4-4-2 systeem gehanteerd. Dat leverde meteen 2 goede kansen op waarvan er zeker eentje in had gemoeten, maar helaas zagen Rick Bronkhorst en Melvin Sileon (de twee spitsen) hun kansen er niet in gaan. KCVO had meer geluk. Hun eerste kans in de 12e minuut werd meteen verzilverd.

Daarna ging het spel op en neer met wat kleine kansjes. Echter in de 29e minuut was er een opgelegde kans voor Jesse Hagen die er niet in ging en in de 33e minuut schoot Tobias Schipper de afvallende bal uit een corner helaas over.\

Vol goede moed en een aanvallender formatie ging de B2 uit de startblokken in de tweede helft. KCVO stond echt met de rug tegen de muur. Dit werd beloond met de 1-1 door Julian Vogelzang (die z'n vorm van tweede helft van vorig seizoen begint terug te krijgen) na een mooie steek bal van Tobias Schipper.

Bijna 15 minuten hadden we het zicht op een nog betere uitgangspositie toen daar in de 59e minuut ineens de 2-1 viel voor KCVO. Dit kantelde de wedstrijd en er ontstond druk op de helft van Teuge. Tien minuten later viel dan ook de 3-1 en weer een paar minuten later de 4-1. Tocht wist Teuge zich te herpakken en bleef ondanks de achterstand voetballen. In de 79e minuut kon Tobias dan nog mooi de bal in tikken na een assist van Julian Wittteveen.

Iedereen een goede wedstrid gespeeld. Veel complimenten van de ouders langs de lijn over het spel van de B2. Zeker ook complimenten voor Levay! Die ondanks z'n diabetes en daardoor regelmatig snel weer even uit het veld moet stappen iedere keerr weer blijft gaan! Top kerel! Ga zo door! Komt vanzelf een tijd dat je langer kan blijven staan en niet na 15 á 20 minuten er steeds uit moet.

Volgende week rust! Dan op 29 november alweer de laatste wedstrijd voor de B2. Iedereen tot dan!