SP Teuge JO11-2JM

Tijn Verbeek (schot)

E-pupillen zaterdag, E2, 2e klasse 17

1 november 2014 10:00

Een heerlijk zonnetje in verre Zutphen maakte een hoop goed, echter de wedstrijd was er 1 om snel te vergeten. Te weinig inzet vanaf de start om het Zutpen echt moeilijk te maken.

Al binnen 2 minuten keek Sp. Teuge tegen een 2-0 achterstand aan. Na een aantal kansen zelf te missen, deed Zutphen dit wel; 3-0 en 4-0. Vervolgens kwam Teuge steeds beter in zijn vel, drong het Zutphen naar achteren, maar het was opnieuw Zutphen dat toesloeg: 5-0. Rust.

De 2e helft werd het systeem omgegooid. Omdat we voetballend aardig mee konden komen en kansen konden creeeren werd gekozen voor een 2-3-1 opstelling ipv de 3-2-1 opstelling. Dit om het middenveld in handen te nemen en vanuit hier te gaan winnen. Besloten werd om de mouwen op te stropen en laten zien dat we wilden winnen.

Helaas kwam iedereen bedrogen uit. Zutphen kreeg kans op kans en de inzet was ver te zoeken. Uiteindelijk was het Tijn die vanuit een mooie aanval de eer kon redden.