Mannen zaterdag, 4, 5e klasse 12

25 oktober 2014 14:30

Scheidsrechter

Marcel Heimgartner

De koploper kwam afgelopen zaterdag op bezoek. Vierhouten staat al vanaf de start van de competitie bovenaan en heeft na 5 wedstrijden nog geen punt verloren. De start van Teuge 4 is iets minder goed: 3 punten uit 5 wedstrijden. Op papier een kansloze missie....

De wedstrijd eindigde in 2-6 en eerlijk is eerlijk, Vierhouten was te goed voor ons. Maar we speelden een betere wedstrijd (en vooral 2e helft) dan de einduitslag doet vermoeden. Vierhouten profiteerde 2x van verkeerd uitverdedigen van Teuge, kreeg tijdens een duidelijke buitenspelsituatie het voordeel van de twijfel van de scheidsrechter (en scoorde daaruit) en schoot een bal van 30 meter in de bovenhoek.

De tweede helft werd goed begonnen door Teuge. De bittere pil van de 0-4 bij rust werd weggespoeld met een bakkie thee. Daarna hebben we ons voorgenomen om er de 2e helft vol tegenaan te gaan en te kijken wat er nog te halen viel. Dat bleek snel succes te sorteren. Nanni kwam er in de rust in op linkshalf in het nieuwe 4-4-2 systeem. Hij kwam meteen door de verdediging steken en scoorde met een puntertje in de lange hoek.

Er viel nog een fraaie Teugse goal te noteren. Een dropvolley van Erwin suisde langs een aantal lichamen en vloog in het zijnetje net naast de paal. Echt spannend werd het echter nooit. Vierhouten had de zaken goed voor elkaar en miste nog een paar kansen op meer. Toch is er een (lichte) stijgende lijn merkbaar in ons spel. Volgende week de wedstrijd in Heerde tegen SEH. Ook niet al te hoog aangeschreven met 6 punten uit evenveel wedstrijden. Dus, wie weet.....