E-pupillen zaterdag, E5, 4e klasse 31

25 oktober 2014 9:00

Scheidsrechter

Lukas Louwman

Afgelopen zaterdag 25 oktober stonden onze boys thuis oog in oog met Oene E2. Na een krappe overwinning twee weken terug van WWNA E2 stonden onze boys op scherp. Het team is deze week uitgebreid met nog een topper, Floris!
Het systeem 3 3 werd gehanteerd met Peter als aanvoerder en in het begin met Krijn, Joeri en Floris in de wissel.
De wedstrijd begon. Beide teams gingen gelijk op. Maar er kon maar 1 de beste zijn! En dat werd ook bevestigd. In de 8e minuut liet Peter zien waar de bal hoort! Precies, in het doel van de tegenstander na een mooie pass van Jasper. Het smaakte naar meer voor Peter en hij maakte in de 19e minuut opnieuw een doelpunt en deze keer na een pass van Alex. Finn zorgde ervoor dat de voorsprong voor de rust nog groter werd, door te scoren in de 24e minuut.

De 2e helft begon en onze jongens bleven de druk uitoefenen. En dat resulteerde in 4-0, door een doelpunt van Finn in de 32e minuut. De buit was zeker nog niet binnen, want Oene was een paar keer door de verdediging gekomen en werden zelfs gevaarlijk. Thomas wist de tegenstanders te stoppen. Onze jongens waren zo gedreven, dat zelfs Colin vanuit de verdediging op jacht ging naar een doelpunt. Helaas kwam zijn schot tegen de paal. Toen kwamen Jasper en Joeri met een 1 tweetje. Dat leverde een mooie combinatie op en resulteerde in 2 doelpunten in de 40e en de 43e minuut!

Het was een zeer verdiende fantastische overwinning van 6-0, hierdoor staan we 3e in de poule.