C-junioren, C1, Groep 2 SR1

18 oktober 2014 11:00

Janssen, M.M.G.J.

In Elden werd om 11 uur afgetrapt voor de achste finales van de beker.

Na een snelle 1-0 voor sp Teuge werd het spel minder en werd de 1-1 geincasseerd. Na rust liepen de groenwitten snel uit na 3-1. De overwinning werd al gevierd...maar niet door de tegenstander... Na zestig minuten was het gewoon weer 3-3...

In de slotfase kon de C1 de wedstrijd alsnog beslissen....echter werden de kansen niet verzilverd. Resultaat penalty's.

Allereerst was het Bas die resoluut inschoot. Nr 2 Lars schoot hem dwars door het midden. Giovanni had de hulp nodig maar wist doel te treffen. Eldina miste de derde strafschop. Steef nam de vierde op zich en scoorde. Wiert scherp voor penalty nr. 5 of toch niet...nee die kwam er niet. Eldenia miste ook de vierde waardoor de serie beslist was.

Ontlading bij de groep...alsof de beker al binnen was....door naar de kwartfinale.