Anne Albers (schot)

Vrouwen Zaterdag, DA1, 3e klasse E

20 november 2010 13:30

Dhr. Heuvink

Vandaag speelden we bij en tegen WSV Dames 1. We delen samen de onderste plekken in deze competitie dus de kans om punten mee naar Teuge te nemen was aanwezig. Wat voor hun wel een voordeel was was het spelen op het kunstgras en bij ons konden we merken dat wij dat nooit doen, je krijgt een hoge bal snelheid met passen en ook stuiterd de bal hoger op en daar hebben de meiden veel last van. Vanaf de eerste minuut was het gelijk spannend wij begonnen met de aftrap maar een paar minuten later veroverde WSV de bal terug en gelukkig kon Marinthe het schot op de goal stoppen. Even later schoot Jennifer de bal naar voren en daar stond natuurlijk Marije klaar, ze kreeg de kans en ze schoot maar helaas hield de keeper de bal tegen. In de 33e minuut kwam Anne prachtig achter haar tegenstander vandaan op een mooie pass van Marrit maar de grens besloot om zijn vlag omhoog te doen en de scheids floot onze prachtige aanval ook meteen af.  Meteen daarna wist WSV wel de score te openen en zette de 1 - 0 op het scorebord. Na de aftrap een mooie aanval van onze kant en het loeiharde schot van Alyssa spatte uiteen op de lat. Daarna weer een mooie aanval en Marije schoot langs de verdediging van WSV heen met de bal aan haar voet maar ze werd grof onderuit gehaald wat haar een blauw achterwerk bezorgde, ook hier gaf de scheids weer geen vrije trap aan ons terwijl het toch niet zachtjes ging. Met deze stand gingen we naar de kleedkamer om een bakje thee te nuttigen. De 2e helft begon WSV met de aftrap, Anne veroverde gelijk de bal en had een goeie kans, ze tikte de bal naar Marije maar die had de bal voor haar verkeerde been. In de 48e minuut was het wederom WSV die het net wist te bollen en de 2 - 0 was een feit. De tweede helft werd voor namelijk op de helft van WSV gespeeld en Alyssa had ook nog een paar beste schoten op het goal maar het zat haar allemaal niet mee en ze wist het netje van WSV niet te bollen. Toch was het Anne die in de 79e minuut wist te scoren en bracht de stand terug naar  2 - 1.  De laatste tien minuten hebben we veel druk gezet op de achterhoede van WSV maar helaas kregen we de bal niet meer in het doel. Weer een wedstrijd met veel strijdlust met en voor elkaar maar ook met de nodige pech en dat resulteerde in een uitslag van 2 - 1 in het voordeel van WSV.