Assist: Finn Snijder
49'

E-pupillen zaterdag, E5, 4e klasse 31

11 oktober 2014 9:00

Zaterdag 11 oktober  2014  speelde Teuge E5 uit tegen WWNA E2. Na een klinkende overwinning van 9-3 vorige week tegen WSV, begonnen de jongens vol enthousiasme aan de wedstrijd. Al snel wordt er in de 6de minuut gescoord maar hé, wat is dat? Niet door Teuge, maar door WWNA! We staan achter met 1-0. Enkele minuten later komen Peter en de keeper van WWNA samen op de bal af en ontstaat er een botsing. Peter heeft veel pijn in zijn knie en moet gewisseld worden.

Kort daarna scoort WWNA een 2de doelpunt en staan we achter met 2-0.WWNA voetbalt sterk maar dit is natuurlijk niet de bedoeling. Kom op Teuge! In de 15de minuut krijgt Finn de bal en scoort! We zijn terug in de wedstrijd. Na een mooi pass van Alex haalt Finn opnieuw uit en staan we gelijk 2-2. Het is bijna rust. Maar wat gebeurt er nu? Er wordt wat gerommeld achterin en WWNA maakt 3-2. Dit is ook de ruststand, wat een spanning!

Vol frisse moed en met tips van Bram gaan we de tweede helft in. Aan beide kanten zijn er verschillende kansen. Peter is na de rust weer van de partij, haalt uit van afstand maar het schot schampt de lat. Een bal van Joeri gaat net links  langs het goal van WWNA. Een paar minuten later breekt Teuge opnieuw door en scoort Peter een schitterend doelpunt na een prachtige pass van Finn. Het staat 3-3!

Na een wat te enthousiaste verdediging van Alex krijgt Teuge een penalty tegen. Niet echt gebruikelijk in de E maar ach, wij hebben Thomas. De penalty wordt genomen en Thomas redt Teuge van een achterstand. Klasse! Het einde van de wedstrijd is in zicht. Thomas schiet de bal ver uit en deze komt bij Finn terecht die besluit om er toch nog maar eentje bij te maken. Het wordt 3-4 en dat is ook de eindstand van de wedstrijd. Iedereen heeft hard gewerkt! Een verdiende overwinning!

Doelpunten: Peter (1), Finn (3) en een penalty gestopt door Thomas!

Eindstand: 3-4