50'

E-pupillen zaterdag, E5, 4e klasse 31

4 oktober 2014 9:00

Robert Jan Kruit

Het was dierendag en het zonnetje scheen uitbundig. Een mooie dag dus om de jongen honden van de E5 het veld op te sturen voor de 4e wedstrijd van het seizoen. Na 2 gewonnen wedstrijden en 1 verliespartij bezet de E5 de 4e plaats op de ranglijst. De tegenstander had nog geen wedstrijd gewonnen en stonden op de laatste plaats. Er werd dus al voorzichtig uitgegaan van een overwinning.

Na een flitsende start stond het binnen 10 minuten al 3-0 voor Teuge. Vooral de combinatie tussen Alex en Peter die leidde tot de 1-0 was er één om in te lijsten. In het vervolg van de 1e helft werd de score rustig uitgebouwd naar 6-0. Teuge werd daarbij wel een beetje geholpen door de keeper van WSV die geen sterke indruk maakte. De doelpuntmakers voor rust waren Peter, Alex en Finn (4).

Na de rust was de concentratie wat weggezakt. We gaven de tegenstander teveel ruimte en waren minder fel in de duels. De 2e helft ging dan ook gelijk op. Teuge wist via Joeri en Finn(2) nog 3 keer te scoren. Ondanks het goede keeperswerk van Thomas  kregen we ook 3 tegendoelpunten te verwerken. Dat was niet nodig geweest als iedereen iets scherper was geweest.

Maar de 3 punten bleven in Teuge en dat was dik verdiend. Volgende week spelen we om 9:00 uur uit bij WWNA. Dat wordt een lastige wedstrijd maar als jullie allemaal 100% geven kunnen jullie winnen . Hopelijk komen er weer net zoveel ouders kijken als vandaag om jullie aan te moedigen. Tot volgende week.

Ruststand: 6-0

Eindstand: 9-3

Doelpuntenmakers: Peter, Alex, Joeri en Finn (6)