Ruime overwinning voor Teuge E2 op csv Apeldoorn E4

0 - 5

SP Teuge JO11-2JM

E-pupillen zaterdag, E2, 2e klasse 17

4 oktober 2014 8:30

Zaterdagochtend 8:30 voetballen bij csv Apeldoorn betekent 7:30 (!) verzamelen bij de KFC. Erg vroeg, maar iedereen had er al zin in.

Tijdens de voorbespreking werd duidelijk dat de leiders (Roy en William) een variant in de opstelling hadden bedacht, namelijk het 2-3-1 systeem. Dit in plaats van het gebruikelijke 3-2-1 systeem. Dit om overwicht te creeren op het middenveld. Tim S. en Bauke achterin. Tim H. chiel en Tom op het middenveld en Tygo in de spits. Tijn en Daan begonnen als reserves.

Een brilliante zet, bleek al snel. Binnen 5 minuten was het 1-0 (Chiel uit een hoekschop) voor Sportclub Teuge en nog in de eerste helft werd er 2-0 (mooie goal van Tim H., assist door Tygo) van gemaakt. Weinig problemen tot nu toe met csv Apeldoorn. En kwamen ze voor het doel, dan was het Teuge wat keurig tegenhield.

De tweede helft ging wat stroever. De vermoeidheid ging een rol spelen, csv Apeldoorn begon te drukken en kreeg wat kansen, maar het was opnieuw Teuge dat scoorde. De 3-0 was een schitterende pass van Chiel waarna Tygo de keeper omspeelde en kon inschieten. Een supersnel uitgevoerde counter.

Jeremy was opnieuw uitblinker door ieder schot op goal te keren. De verdediging zou dan ook de nul houden. Teuge kreeg weer kansen en benutte ervan er nog twee voor het einde van de wedstrijd. Tim H. ging op links door, zag de keeper naast het goal staan en kon simpel scoren. Wel erg goed gezien. De 5de, ja echt waar, werd gescoord door Tom. Tom was met een hoekschop mee naar voren gekomen. Deze hoekschop ging aan iedereen, behalve Tom, voorbij. Tom tikte hem mooi in de goal.

Met 5-0 gewonnen. Super gedaan, heren! Gefeliciteerd met deze eerste 3-punter!