4 oktober 2014 10:00

Owen Bosz

Vandaag stond er een topper op het programma in de 1e klasse....

Sp Teuge F1 - FC Zutphen F1

Kunnen de boys van SP Teuge F1 hun koppositie en nog ongeslagen status behouden was de vraag.We begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen door een mooi afstandsschot al snel op 1-0.... Dat beloofde wat moois voor de rest van de wedstrijd dachten we, maar binnen 5 min na de 1-0 stonden we door goed combinatiespel, onoplettendheid en een lucky goal (deze tellen ook) met 1-2 achter. Weer liepen we achter de feiten aan en met kunst en vliegwerk van de keeper en verdedigers konden we de schade beperkt houden. Nog voor rust kwamen we na een mooie aanval gelukkig weer op 2-2.

In de eerste 10 min van de tweede helft werd FC Zutphen goed onder druk gezet en was het wachten op de 3-2.... De spaarzame keren dat de gasten er wel uit konden komen hadden ze gelukkig hun vizier niet op scherp staan, maar helaas voor ons viel toch die zure 2-3... Met nog zo'n 2 minuten op de klok rechten onze jongens nog 1x de rug, want we zouden toch niet gaan verliezen vandaag. Weer werd de tegenstander onder druk gezet en de verdiende gelijkmaker kon niet uitblijven. Na diverse doelpogingen en goed keeperswerk kwam de bal met wat geluk voor de voeten van een van onze spelers die met een geplaatste bal de 3-3 op het bord zette!!! Een terechte uitslag. We hebben onze ongeslagen status behouden, maar moeten de koppositie nu delen met Schalkhaar F1, onze volgende tegenstander op zaterdag 11 Oktober. Wederom zijn we trots op de boys!!!

Uitslag SP Teuge F1 - FC Zutphen F1 3-3

1-0 Leroy buitenhuis