Helios F2

F-pupillen, F2, Groep 21 32

11 september 2014 18:30

Roy Driessen

De laatste beker wedstrijd in de poule stond op het programma. Met 1 wedstrijd gewonnen  en 1 verloren moest de winst behaald worden. Zo zou Teuge 2e worden in de poule en door zijn naar de volgende ronde. De laatste wedstrijd was thuis tegen Helios F2. Jan Jacob had geregeld dat de wedstrijd gespeeld mocht worden op het hoofdveld. Dat vonden de jongens helemaal stoer. Wederom veel publiek en de wedstrijd kon beginnen.

Iedereen stond op hun positie en had er zin in. Joey stond in de goal. Tije, Teun, Bram en Ruben waren de achterhoede voor vandaag. Het middenveld werd beheerst door Pepijn en Kyran. Lars en Tieme stonden in de voorhoede. Al snel bleken de beide ploegen aan elkaar gewaagd. Er werd hard gestreden en goed gevoetbald en ja, Tieme maakte de openingsgoal. Jan Jacob bleef aan de kant aanwijzingen geven maar de 1-1 werd een feit.

Rust, er moest nog gescoord gaan worden wilde Teuge 2e worden in de poule. Met veel enthousiasme begon Teuge aan de 2e helft. Het tempo werd opgevoerd en de jongens speelden elkaar beter aan. Kansen werden gecreëerd en Teuge werd sterker. Weer een mooi opgebouwde aanval en Tieme wist een doelpunt te maken, 2-1. De winst mocht niet meer uit handen gegeven worden en dat beseften de jongens ook. Vlak voor rust gaf Pepijn de definitieve doorslag, goal en 3-1 en de winst was een feit. Knap gedaan jongens, door in de poule en op naar de volgende bekerwedstrijden!