2 - 3

SP Teuge JO9-2JM

F-pupillen, F2, Groep 21 32

3 september 2014 18:45

Woensdag 03 september was de 1ste (beker) wedstrijd van de F2. Al wel samen diverse trainingen gehad maar nog geen wedstrijd gespeeld. In de kleedkamers kregen de jongens hun wit-groene tenue uitgereikt en de opstelling te horen. Op het veld een warming-up en de wedstrijd begon.

Een beetje onwennig stonden de mannen op het veld. Schalkhaar wist hier handig gebruik van te maken en al snel stond Teuge op achterstand. De trainers Jan Jacob en Stefan gaven de jongens de juiste aanwijzingen en zo wist Tieme de stand al weer snel gelijk te trekken, 1-1. Teuge begon langzaam haar draai te vinden. Er waren ook een hoop Teuge suppoters meegekomen, dus het was een gezellige boel. Schalkhaar speelde ook een goede pot. De strijd ging gelijk op maar het was Schalkhaar dat scoorde, 2-1. Weer keek Teuge tegen een achterstand aan.

Rust en even een tactische bespreking. Vol goede moed en de juiste instelling ging Teuge de 2e helft in. Steeds meer samenspel en de jongens voelde dat ze sterker werden. Een paar mooie aanvallen werden gestopt door de keeper van Schalkhaar maar twee harde schoten op het doel werden beloond met 2 prachtige goals door Tieme. Met een 2-3 winst was de 1ste (beker) wedstrijd een feit. Klasse gedaan mannen.