19 - 0

Vaassen F1

F-pupillen zaterdag, F6, 5e klasse 18

21 september 2013 9:00

Na de eerste competitiewedstrijd tegen Orderbos die ondanks prima spel nipt werd verloren speelde de F6 vandaag voor het eerst thuis. De tegenstander was Vaassen F1. Een team dat net als Teuge voor het eerst op een half veld speelt. Toch was er een groot verschil tussen beide teams. Teuge F6 was door de ervaring, opgedaan in de Minileague, een maatje te groot voor de tegenstander van vandaag. Na de eerste goal van Wout was het hek van de dam en liepen de jongens snel uit naar een 10-0 voorsprong bij rust. In de tweede helft zette de F6 het spel van de eerste helft gewoon door. Binnen 2 minuten scoorde Tije de 11-0 gevolgd door nog eens 8 doelpunten. Einduitslag: 19-0. Een bijzonderheid valt nog te vermelden over Lammert. Hij wist zijn verjaardag op te sieren met een prima doelpunt.

Hieronder het scoreverloop:

3e minuut          1-0       Wout                22e minuut        11-0      Tije

6e minuut          2-0       Tijmen              23e minuut        12-0      Joris

7e minuut          3-0       Kyran               27e minuut        13-0      Ynze

9e minuut          4-0       Leroy               28e minuut        14-0      Leroy

11e minuut        5-0       Tijmen              30e minuut        15-0      Lammert

16e minuut        6-0       Tije                   32e minuut        16-0      Tijmen

18e minuut        7-0       Joris                33e minuut        17-0      Eigen doelpunt

19e minuut        8-0       Leroy               35e minuut        18-0      Ynze

20e minuut        10-0      Leroy