Sem Willemen (schot)

E-pupillen zaterdag, E6, 4e klasse 32

14 september 2013 10:30

Op een regenachtige zaterdagmorgen trad de E6 voor de eerste keer aan in de competitie. Het veld was sompig en de kleding was te klein, maar het enthousiasme was er niet minder om.

De nieuwe coaches (Ben en Harold) spraken de jongens toe en hadden de strategie om vanuit een gesloten verdediging (3 man) te spelen.

De initiële opstelling:
Tijn Sem Tygo
Jens Mylan Victor
Daan E.
Reserve: Daan B. en Tom

De tactiek werkte prima. Met snelle en gevaarlijke aanvallers op de zijkanten, een sterke mid-mid, een sterke en stabiele verdediging en een topkeeper kwam Teuge als snel op voorsprong 0-1 door Tygo. Na de voorsprong liet ZVV ook van zich horen en het werd een spannende wedstrijd.

Het werd 1-1 en nog voor rust kwam Teuge weer op voorsprong 1-2. Na de rust kwam de vermoeidheid. ZVV leek sterker te worden en het werd steeds zwaarder voor Teuge. De gelijkmaker hing in de lucht en uiteindelijk viel deze ook. Het duel leek af te stevenen op een gelijkspel. Tot dat met name Sem en Tygo weer lucht kregen en weer energie hadden.

Met soepele aanvallen kwamen er weer kansen. En doelpunten. Het was Tom die opnieuw voor een voorsprong zorgde en het was Tygo die het duel definitief besliste.
Knappe overwining, Teuge E6! Super gedaan. Het was leuk om naar te kijken én er werd gewonnen. Top!

De penalties gingen ook gelijk op, maar omdat ZVV een mannetje meer had konden ze met 5-6 winnen. Tom, Tygo, Tijn, Sem en Daan E. scoorden.