Dean Tomassen (penalty)
50'

C-junioren zaterdag, C3, 5e klasse 12

18 mei 2013 11:00

Helaas trokken de jongens van Teuge C3 aan het kortste eind in de een na laatste wedstrijd van het seizoen. In een goede wedstrijd werd met 3-4 verloren van de kampioen Helios.

De wedstrijd begon goed met een paar kleine kansen over en weer. Toch was het Helios die de score opende. Gelukkig scoorde Dean een prima doelpunt en was het weer gelijk. De wedstrijd golfde heen en weer waarin prima vanuit de positie werd gevoetbald. Toch twee momenten in de eerste helft dat de verdediging niet helemaal scherp was, wat resulteerde in een 1-3 achterstand.

Na de jongens scherp te hebben gezet in de rust weer vol goede moed de tweede helft in. Helaas moesten we toch weer eerst een tegendoelpunt incasseren voordat we zelf het net weer vonden. Na een minuut of twintig werd Stan neer gehaald in de 16 waardoor we een penalty kregen en deze erin schoten. Minuut of vijf later was het Stan zelf die het net vond.

We hadden Helios goed op haar eigen helft en onder druk, maar de bal wilde er niet meer in. Stein schoot net naast vlak voor het einde.

Jongens, mijn complimenten voor de manier hoe er vandaag werd gevoetbald! Voor de wedstrijd weer op het hart gedrukt... blijven voetballen ipv lange ballen voetbal, goede aannames en goede passes en vandaag kwam dat er redelijk uit! Ook weer complimenten over de instelling waarmee de jongens het veld in gingen en met name de goede instelling ondanks de achterstand, het is wel eens anders.

Alle ouders weer bedankt voor jullie support! Over anderhalve week op woensdagavond 29 mei de laatste competitiewedstrijd.