...
71'

C-junioren zaterdag, C3, 5e klasse 12

13 april 2013 12:30

Helaas werd de wedstrijd tegen Beekbergen verloren. Wellicht onterecht, maar als je meer doelpunten tegenkrijgt dan dat je er zelf maakt stap je gewoon als verliezer van het veld.

Doordat we Melvin en Stijn moesten missen ging Bas Hemeltjen mee ter versterking. Verder wilde keeper Koen een keer voetballen, dus stond Stan in de goal.

De eerste helft ging gelijk op. We creëerden wel 2 opgelegde kansen, maar deze werden beide gemist. Zelf gaven we geen kansen weg en met vlagen werd het balletje prima rond gespeeld. Na 35 minuten gingen we met 0-0 de rust in.

In de rust werden Jordy en Julian gewisseld voor Koen en Bas. Bas begon erg scherp aan de 2e helft en schoot na 5 minuten dan eindelijk raak. Nog geen twee minuten later kon Glenn de bal intikken na een voorzet van Giovanni en in de 45ste minuut schoot Bas voor de tweede keer raak. 3-0 voor binnen 10 minuten na rust... Geen slecht begin van de tweede helft. Daarna maakte wij echter 2 persoonlijke fouten waardoor Beekbergen terug kon komen in de wedstrijd. Vlak na deze fouten maakte Beekbergen een prima goal zonder onze hulp en was de stand weer gelijk.

De wedstrijd ging daarna op slot. Het ging gelijkwaardig op. Helaas werd Beekbergen in blessuretijd weer geholpen door een persoonlijke fout en gingen ze winnend het veld af.

Heel jammer en onnodig verlies. De jongens van de C3 speelden namelijk een prima wedstrijd waar we eindelijk wat leuke combinaties zagen.