45'
... (schot)

C-junioren zaterdag, C3, 5e klasse 12

6 april 2013 11:00

De jongens van de C3 gingen op herhaling tegen Eerbeekse Boys. Net als voor de winterstop kregen we een lesje in effectiviteit. Van de 8 kansen gingen er 7 in en van de 8 kansen die wij hebben gehad gingen er 2 in. &-2 verlies dus.

We wisten dat de jongens van Eerbeekse Boys fanatiek uit de start blokken zouden komen Helaas hadden we daar geen antwoord op. We creëerden zelf nauwelijks kansen de eerste 20 á 25 minuten en net als tijdens de eerste wedstrijd stonden met 15 minuten met 4-0 achter.

Daarnaast viel Justin al na 15 minuten uit en ook Stijn viel uit na 20 minuten met keelpijn en griepverschijnselen. Giovanni viel na een half uur uit met benauwdheidsverschijnselen.

De tweede helfst was gelukkig beter en ondanks de 7-0 achterstand bleven de jongens het wel proberen. Uiteindelijk werd Julian bereikt door Stan en kon via de rechterkant doorlopen naar de keeper en scoorde eindelijk z'n eerste doelpunt van de competitie. Een minuut of 7 later ging de bal via een voorzet van Julian met z'n buik naar Glenn, die de bal prima binnen schopte.

Helaas 7-2 verlies, maar na drie wedstrijden nog niets aan de hand. Aankomende week weer trainen en dat volgende week aantreden tegen Beekbergen!