Op bezoek bij koploper Hoevelaken

7 maart 2014 22:45

Zaterdag gaat Sportclub Teuge op bezoek bij de huidige koploper van de 3e klasse B: Hoevelaken.

Hoevelaken voert de ranglijst aan met 39 punten uit 18 wedstrijden. Toch zal de koploper niet heel tevreden zijn over de resultaten van de laatste weken. Van de laatste vier wedstrijden wist de ploeg slechts eenmaal de volle 3 punten te behalen. De wedstrijd van twee weken geleden tegen DSV'61 eindigde in een doelpuntrijk gelijkspel: 3-3.

Sportclub Teuge bezet momenteel de 12e plaats. Die plaats betekent aan het eind van de rit nacompetitie. Zaak om zo snel mogelijk afstand te nemen van deze onderste plekken. Teuge behaalde tot nu toe 15 punten uit 16 wedstrijden. De ploeg lijkt patent te hebben op het verspelen van punten in de laatste minuten van de wedstrijd. Zo wist Elspeet twee weken geleden zelfs in de blessuretijd toch nog een punt te behalen en zo een flinke klap uit te delen.

Het is de vraag hoe de selectie van trainer Marcel Vink deze domper gaat verwerken. Wel lijkt de ploeg te beseffen wat er moet gebeuren en traint het hard en fel. Hopelijk brengt dit zaterdag al het gewenste resultaat.

De thuiswedstrijd tussen Teuge en Hoevelaken eindige in een 1-2 overwinning voor Hoevelaken, die het op basis van een sterke eerste helft wist binnen te slepen. Sportclub Teuge was in die wedstrijd in de tweede helft heer en meester en had minimaal een gelijkspel verdiend. Jordy Kamphorst maakte toen het doelpunt van Teugse zijde.

De wedstrijd tussen Hoevelaken en Sportclub Teuge begint zaterdag om 14:30 op Sportpark Kleinhoven, onder leiding van scheidsrechter M.A. Molenmaker.